Votre langue :
0 artikelen : 0 €
herbe
Zoek een produkt :

Mysterie Patchouli

Lampe Berger geur
Mysterie Patchouli - 500 ml

Mystery Patchouli betovert uw interieur een sensuele en mysterieuze sfeer. Een sensuele en beklijvende samenstelling te beginnen met een delicaat zoete facet oproepen filigraan gekonfijt fruit. Dan wordt de rijke patchouli wordt geopenbaard aura van storende contrast tussen de delicatesse van sandelhout en rijke leer. De warme en mysterieuze achtergrond combineert de adel van amber aantekeningen en de zoetheid van vanille balsems.
 
MEER INFORMATIE GEBRUIKSAANWIJZING
 De geurige geheim
Een echte olfactorische wonder! Patchouli geuren van de aarde leven, natte ondergroei van Indonesië, waar het vandaan komt. Patchouli is een kleine struik van ongeveer 80 cm. De verse plant heeft weinig geur. Pas na de gisting van de geurige principes vormen. Werd "De" essentiële eerste veld van de parfumerie, het brengt veel karakter en diepte aan de geur is een versterker, rijk, sensueel en charismatisch.

DE RAAD VAN DE EXPERT
Ingrediënt favoriet van hippies in de jaren '70, Mystery Patchouli hervat met elegantie en charisma deze geest van sensuele vrijheid.

PARFUM
Een Scent of bebost en betoverende House. Top notes: bes, roos, gekonfijt fruit. hartnoten: patchouli, sandelhout, leer. Basisnoten: labdanum, vanille, Opoponax, balsems. Samenstelling Parfum, aqua, isopropanol

15.90 €
    Stock  Prix 
500 ML     15.90 €