Votre langue :
0 artikelen : 0 €
herbe
Zoek een produkt :

Geur van het huis Delicate Osmanthus

Lampe Berger geur
Geur van het huis Delicate Osmanthus - 500 ml

e nieuwe Geur van het huis Delicate fruitige Osmanthus biedt emotie, licht koper en geeft uw interieur alle magie van de bloem icoon van de Aziatische tuinen. In het lood, osmanthus onthult zonnige smaak versterkt door de pittige frisheid van citroen. Zijn ultra vrouwelijke bloemen hart onthult zijn zoete kant, terwijl de sensualiteit van Patchouli wordt getemperd door de zachtheid van muskus en droogte van Amber.

HET GEHEIM SCENT
De Osmanthus is een struik met stekelige bladeren met clusters van geurige bloemen elegante zuidelijke steden van China rondom Guilin, wat betekent "Osmanthus bos." In China, het is een van de tien traditionele bloemen geteeld voor de geur voor meer dan tweeduizend jaar. Zeer verfijnd, het speelt een belangrijke rol in de Chinese traditionele ceremonies als een symbool van liefde en romantiek. Op grote schaal gebruikt in de parfumerie, maar ademt een geur abrikoos, romig, bloemen witte bloemen met een poederachtige vleugje violet.

DE RAAD VAN DE EXPERT
Dressing uw huis ruikt naar een caleidoscoop Delicate Osmanthus dat al zijn natuurlijke en exotische vrolijkheid zal brengen. Het gebruik van andere geurstoffen dan Lampe Berger kan ernstige schade aan uw brander.

15.90 €
    Stock  Prix 
500 ML     15.90 €