Votre langue :
0 artikelen : 0 €
herbe
Zoek een produkt :

Ceder van Lebanon

Lampe Berger geur
Ceder van Lebanon - 500 ml

Cedar Geur van het huis van Libanon is een eerbetoon aan deze prachtige grondstoffen van de parfumerie. Zijn vertrek is licht en natuurlijke citrus maakten met dennennaalden subtiel pittige kruidnagel. Een echte ontsnapping in de frisse lucht waar de houtachtige noten van ceder en guaiac wikkel een melkachtig zoetheid. Een geur vol vrijheid.
 
MEER INFORMATIE GEBRUIKSAANWIJZING
De geurige geheim
De Ceder van Libanon wordt gebruikt in de parfumerie. Wordt gedistilleerd in de houtsnippers om een ??essentiële olie, de droge geur, groen, harsachtige, kenmerkend voor het aroma van potloden geven. Gerenommeerde rot, Cedar wordt gebruikt sinds de oudheid en het wordt geassocieerd met onsterfelijkheid, omdat hij gebruikt om sarcofagen maken. Het wordt vaak gebruikt in de parfumerie als ruggengraat composities en als er een basis mee.

DE RAAD VAN DE EXPERT
Een houtachtige geur die een gevoel van vrijheid straalt natuurlijke ruimte. Te associëren met een Pebble lamp voor een totaal natuurlijke look!

PARFUM
Een houtachtige en kruidige geur van thuis. Topnoten: pijnboom, sinaasappel, citroen. hartnoten: Kruidnagel, kokosnoot. Basisnoten: cederhout, sandelhout, guaiac, vanille. Samenstelling Parfum, aqua, isopropanol

15.90 €
    Stock  Prix 
500 ML     15.90 €